Президентът  и баскетболният Левски спазиха обещанието си и дариха 7600 лева

...
</TD
>Президентът  и баскетболният Левски спазиха обещанието си и дариха 7600 лева
Коментари Харесай

Тити Папазов и баскетболният Левски спазиха обещанието си и дариха 7600 лева по сметката на ПФК Левски

Президентът  и баскетболният Левски спазиха обещанието си и подариха 7600 лв. по сметката на ПФК Левски към Националната организация по приходите. Това стана ясно от обява на Тити Папазов във Фейсбук. Публикуваме текста с незначителна редакторска интервенция:

" Скъпи левскари,

международна мъдрост споделя " Всяко знамение за три дни "

Нашето " знамение " няма скоро да бъде забравено!!!

Благодаря на всички, които пристигнаха, помогнаха, а ние им се отблагодарихме!

Благодаря на всички, които се обадиха и поздравиха треньорите, играчите и мен.

Благодаря и на всички псевдо левскари, които тайничко стискахте палци за ЦСКА за да се проваля. Не успяхте, в допълнение ме мотивирахте, а се надявам, че е извънредно време да осъзнаете, че Левски мощно се обича. От Левски не се печели. Левски е основан той да печели!

Истинската част на синя България избра своя път през май 2020.

Пътят с най- огромната жива синя легенда Наско Сираков. Благодаря на всички, които го подкрепяте в този момент повече от всеки път Левски и той имат потребност от Вас. Както дадох обещание всички доходи от финала ще преведем по сметката в Национална агенция за приходите. Продадените билети за финала със знак бранш А, откакто разгласих самодейността са 760. Вчера получих справката от Ивентим. Бързам през днешния ден да разглася новината без значение, че ще преведа сумата от 7600 лв. в понеделник 03.04.2023 година. 

Знаете, че ние също не сме финансово добре, само че доста ми се желае с нашия образец за следващ път синя България да осъзнае, че единствено когато всички сме дружно може да успеем и ще успеем! Благодаря Ви от все сърце! ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР